Hvem er jeg?

Bjørn Marcher Mit navn er Bjørn Marcher .

Jeg er en årgang 1958, uddannet civilingeniør i kemi med en Ph.D. grad oveni, begge uddannelser fra Danmarks Tekniske Universitet, se http://www.dtu.dk/

Mit speciale er udvikling af plastprodukter – jeg har ikke rigtig lavet andet…. se mere om mit professionelle virke på LinkedIn.

Jeg er nu Udviklingschef ved Trioworld Nyborg (se www.trioworld.com), hvor vi laver plastfilm til industriel indpakning, affaldsposer og den slags. Førhen var jeg polymer specialist hos BluePrinter, der udvikler 3-D printere – firmaet findes ikke mere. Før det var jeg udviklingschef hos firmaet Monarflex (se www.monarflex.com) i Icopal gruppen (se www.icopal.com). De laver plastfolier til byggeindustrien.

Privat har jeg et godt stabilt familieliv med en dejlig kone og to voksne børn – og et par pragtfulde børnebørn. Slægtsforskning er min store lidenskab, så jeg bruger en stor del af den sparsomme fritid på dette.

Bor i Københavns området.

Jeg har ikke den store erfaring i hjemmesider…. det fremgår vist tydeligt ….. men det er jo indholdet snarere end formen der tæller ….