Databaser

Jeg har lagt mine børns forslægt i forskellige databaser, der kan søges herfra. Der er mulighed for at søge på Efternavne og lokaliteter. For nylig er opsætning ændret, kontakt mig hvis der er problemer.

Bjørns forslægt

Her er en database med Bjørn’s forslægt og diverse efterslægt. Nøgledata og en mini-biografi. Databasen omfatter hele min forslægt, p.t. over 400 personer.

Start ved klik her: Bjørn’s Aner

Gittes forslægt

Denne ligger i tre databaser.

Gitte’s farfar’s identitet er ikke klippefast dokumenteret. Han var aldrig gift med farmor Klara, men de boede sammen i alderdommen. Jeg kan dokumentere at de har arbejdet sammen i ungdommen, så han er den sandsynlige farfar – Peter Rasmus Jensen. Hans forslægt er vist her:  bearfields.dk/prj/

Birgittes svenske aner tager udgangspunkt i hendes farmor Klara Elvira Jerling.  Klara “fulgte årstallet”, idet hun var født 4.juli 1900 i København. Hun var altså selv dansker, men havde rent svenske forældre. For at studere de svenske aner, start ved at klikke her:  Klara’s svenske aner 

Gitte’s mor, Inger-Lise Blichfeldt Flyger‘s familie har oprindelse i Nordsjælland. Den omfatter slægtsnavne som Flyger, Westermann, Blichfeldt, samt mange almindelige patronymer. Se også i databasen, hvor du kan se hele min svigermors anetræ: Inger-Lise’s aner.

Materialet i databaserne er ment som en appetitvækker. Jeg vil foretrække at blive kontaktet direkte om vores fælles familie….

Opdaterede udgaver bliver uploaded fra WinFamily 6.02 løbende !